Skriv din besked her
Dette er en gæstebog, hvor alle der besøger siden kan skrive en hilsen. Som besætningsmedlem kan du også bruge denne side til en besked til alle de andre besætningsmedlemmer!

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Birte, d. 16-07-2019
Hej Knud
Dejlig der er nogen som læser ens nostalgi.
Selvfølgelig var det beder for 50 år siden men da var vi også noget yngre, hver tid sin charme.
Det med jubilæum er måske svært for i var jo til tråds i forskellige årstal.
Nu vil jeg ønske dig og familien alt godt.


E-mail:
Skrevet af Knud Vinther, d. 15-07-2019
Hej Birte,
Fantastisk, at du har oplevet havnefesten i Bagenkop med Rota begge gange og med 50 års mellemrum. 1. gang var jo den bedste. Fordi Ole og du fandt hinanden til Havnefesten! Der var en tyvstart sidste år i den fortrinsvise fynske gruppe. der vist nok skulle gøre det ud for en slags jubilæum i en lejlighed i København. Ellers har jeg ikke hørt noget og jeg selv planlægger ikke noget længere, med mindre andre tager initiativet. Det er et stort arbejde og det kræver i hvert fald opbakning fra en hel del deltagere, men ingen har meldt sig. I stedet kan vi så fortsat glæde os over det fantastiske 40 års jubilæum i Bagenkop for 10 år siden. God sommer til dig Birte! Mange hilsener fra Knud


E-mail:
Skrevet af Birte, d. 15-07-2019
Kære Venner.
Så var der igen Havnefest i Bagenkop. I år med 60 års jubilæum.
Da der igen i år var mulighed for at besøge Rota ( dog den nye model) Så myldrede mange gode minder frem.
Især om havnefesten for 50 år siden.
I den anledning vil jeg gerne sige jer tak for mange gode minder og venskab.
Det glædede mig at se Rota ånden var der endnu, med en vipende danserinde i et koøje.
Jeg vil ønske jer alle et rigtig dejligt jubilæum. Og alt godt i fremtiden.
Med de venligst hilsner Birte


E-mail:
Skrevet af Knud Vinther, d. 13-05-2019
Kære alle,

Husk at tage kopi af siderne. Siden bliver endegyldigt lukket ned ved årsskiftet.


E-mail:
Skrevet af Knud Vinther, d. 16-12-2018
Kære Erik,

Glædelig jul og godt nytår.
Om der bliver tale om et 50-års jubilæum, vil afhænge af tilslutningen. Som sagt kontakter jeg ingen - som før. Det er besætningen selv, der bestemmer, om der skal afholdes et jubilæum. Er tilslutningen der, er jeg fyr og flamme!


E-mail:
Skrevet af Erik Kristensen, d. 07-12-2018
Kære alle gamle venner
I ønskes en glædelig JUL samt et GODT NYTÅR
Jeg håber 2019 det bliver et år hvor vi måske har lyst til at mødes til vores 50 års Jubilæum

De bedste hilsner Erik " elektriker "


E-mail:
Skrevet af Knud Vinther, d. 27-08-2018
Den 6. - 13. Juni 1969 var jeg sendt på kursus i Søværnet som besætningens nývalgte talsmand ombord på Rota og senere på Ran, efter at vi i starten af 1969 påmønstrede Rota. På dette talsmandskursus lærte vi om det man i dag kalder HR og om rettidig omhu. Der var i flere tilfælde brug for min assistance ombord og jeg gjorde en forskel. Rettidig omhu nu er afholdelse af vort 50 års jubilæum i 2019.


E-mail:
Hjemmeside: www.designstole.dk
Skrevet af Knud Vinther, d. 08-08-2018
Jeg tænker: Et 50-års jubilæum er stort og det kræver noget af de, som har det. Det kan kun blive en realitet, såfremt I melder jer hér på siden over det næste halvår. Den ene kan kontakte den anden. Ikke alle læser her. Er tilslutningen stor nok, vil der blive arrangeret et fantastisk jubilæum!


E-mail:
Skrevet af Knud Vinther, d. 24-07-2018
Kære Erik,
Tak for dit svar og de bedste hilsener med ønsket om en god ferie for dig og din kæreste! Livet skal leves og du har forlængst udtjent din værnepligt med fortjeneste! Jeg sender lige en besked til Søren Nielsen én af de nærmeste dage. Jeg tager lige en nærmere snak med ham.


E-mail:
Skrevet af Erik Kristensen, d. 24-07-2018
Kære besætningsmedlemmer fra den gamle ROTA besætning 1969, jeg er nok den af os der bor tættest på Næstved som har adopteret den nye ROTA, jeg er på ferie med min kæreste når Rota kommer til Næstved den 7-9 2018 så derfor kan jeg ikke modtage invitationen til receptionen om bord.
Jeg glæder mig til 2019 hvor vi måske skal mødes til 50 års Jubilæum et eller andet sted i landet, hermed en opfordring til alle
De bedste sommerhilsner fra Erik elektrikker


E-mail:
Skrevet af Knud Vinther, d. 09-07-2018
Kære Søren Nielsen,

Tak for din henvendelse nedenfor. Som tidligere talsmand for besætningerne på Rota og ran i 1969 og senere medarrangør af diverse sammenkomster, ligger denne sides administration hos mig. Fremtidige sammenkomster arrangeres af de enkelte besætningsmedlemmer. Det er som besætningsmedlem og ikke som talsmand, at jeg besvarer din henvendelse. Jeg er ved at undersøge mulighederne for at stille med en repræsentant for os i Næstved og lykkes det, vil han kunne spørge til interessen hos os. Tillige er der et 50-års jubilæum i 2019, der skal planlægges og det kunne være et godt scoop for alle, såfremt vi kunne mødes med Rota´s besætning engang i 2019. Det ville da også være god good-will for Søværnet med en god pressedækning, som jeg også sørgede for til vores 40 års jubilæum, som du kan læse om og se billeder fra hér på siden. Du hører fra os. asap, idet vi er i sommerferieperioden.


E-mail:
Skrevet af Søren NIelsen, d. 09-07-2018
Kære Rota/Ranere

Jeg er oversergent på den nye Rota. Vi er adopteret af Næstved by. Siden første adoptionsbesøg har Per Falkenberg repræsenteret jeres forening. Vi kunne desværre ikke komme sidste år og det er derfor med sorg, at jeg nu kan læse at Per ikke er blandt os længere. Jeg skal nu høre er om i vil stille en anden repræsentant for foreningen da vi i år gennemfører adoptionsbesøg. Det drejer sig om en reception som bliver afholdt ombord hos os d.7-9-2018.
Venligst kontakt mig på nedenstående mail adressse.


E-mail:
Skrevet af Birte, d. 23-07-2017
Jeg ønsker for jer alle at i får et godt jubilæum. Og alle der har helbred til det møder op
mvh..


E-mail:
Skrevet af Knud, d. 21-07-2017
Kære Birte,
Dit indlæg stiller krav og spørgsmål ved kammeratskabet. Vi er nogle få stykker, der er iblandt tælleren, der nu står på 327.584, der har besøgt hjemmesiden. Jeg selv har forladt styrepinden, fordi ligegyldigheden og egoismen har fået overtaget. Sammen med minimalismen. Vi er blevet færre krigere og naturligvis var der særlige grupperinger ombord. Vi mennesker er jo forskellige. Vi stolede allesammen på hinanden i en krisesituation, men vi foretrak forskellige venner, der holdt sammen i tykt og tyndt. Dels er vi ikke i samme krisesituation og dels har en hel del af kammeraterne måttet give op til helbredet. Det sætter sine spor og kammeratskabet har ikke formået at bringe nye sammensætninger i vores alder. Jeg synes det er fantastisk, at nogle stykker fortsat kan mødes. Som nu på Læsø. Større bliver det nok ikke og ingen skal bebrejdes. Der er en tid til alting. Jeg selv skal ikke ombord på en anden kammeratskude. Vi har haft en god tid sammen. Nu går livet videre på en anden måde. Jeg håber fortsat på et 50-års jubilæum, men jeg har ikke længere mandatet hertil og vil derfor afvente en invitation!


E-mail:
Hjemmeside: Kig bare. Jeg er fortsat aktiv: www.designstole.dk
Skrevet af Birte, d. 18-07-2017
Gode Venner
Jeg har ikke været på denne side efter Ole tabte kampen for livet. Jeg er dybt taknemelig for jeres støtte under hans sygdom og ikke mindst ved hans bortgang, det varmer meget.
Især er jeg meget glad for at være inviteret med til jeres træf på Læsø Det var som de andre gange, nogle fantastiske dage sammen med verdens bedste venner. I år sammen med Søren, Heinrich, Aksel, Lisbeth og Bente havde jeg det rigtig dejligt. Tak for det.
Jeg håber det det er tilfældige sammentræf at der ikke var flere. For jer håber jeg, at i værner om dette venskab, som Ole aldrig i livet har ønsket at være foruden.
Jeg elsker at se i bliver 25 igen når i mødes, det er så positivt.
En rigtig god sommer og god vind i fremtiden.Mange venskabs hilsner til jer alle. Birte


E-mail: