Vel ankommet til Livø indtog vi kroen og ta´-selv-bordet

Rota-basserne på vandringstur i Troldeskoven på Livø. Det viste sig at blive til et "overlevelseskursus". 5 minutter efter føg regnen i tove og ned kom hagl på størrelse og med styrke som gule flækærter. Vi søgte ly under træerne - det hjalp ikke! Lynene flakkede - BANG! BANG! Så blev vi våde. Meget våde!

Knud og Henrik ankom som nogle af de første tilbage fra uvejret i Troldeskoven. Vand-ringsmænd! Som sømænd foretrækker vi vand under kølen og ikke over hovedet! - Var det "regne"mandens skyld?

Så drev uvejret over og i fineste form indledte vi så vores gallamiddag med vin ad libitum, akkompagneret af Aksel på rynkeflygel lidt senere henne i programmet. Sjovt. rigtigt sjovt! Klokken blev vist mange den morgen.

Lørdag eftermiddag skinnede solen igen efter vores vand-vittige skovtur og vi gik så hen på torvets sladrebænk og gav alle en gang røg med høj cigarføring.

Her kommer krofatter med Dinér Transportable på åbent lad. Han kommer kun, når det ikke regner!

Gallamiddagen skred frem og det blev mørkt udenfor teltet. Humøret steg efterhånden som vinen forsvandt.

Tony og Per har fået øje på desserten: Irish Coffee!

Aksel havde i smug trukket sit rynkeflygel frem og Bådsen giver ham top-karakterer - ja, han forfremmer faktisk Aksel!

Så gik det rigtigt løs med både jazz, Rota-vise, lystige- og vedmodige sange fra Skagen til Gedser. Aksel´s fantastiske husorkester med baggrundskor. Det lød bedre og bedre efterhånden som natten skred frem!

Det gik lystigt for sig! Alle de gamle historier blev luftet og nye historier kom på bordet!

Bådsen holder én af sine brandtaler!

Nej - det er ikke Per, der er parat til angreb på systemet hen ad morgenen, men Per der dagen før fremviser sin 60-års fødselsdagsgave fra vi andre.

Vi napper lige et foto mere fra turen i Troldeskoven dagen før. Her hviler vi ud efter strabadserne: Mindst 1 km skarpt trav. Vi fortjener den øl!

Så gik turen hjemover med fint vejr på soldækket af Heninrich´s færge. Humøret var højt og alle glædede sig over den fine oplevelse på Livø.

Bådsen´s minifærge skulle lige med! Den er faktisk ikke så mini endda, når man først er ombord.

Fotos fra Livø-turen d. 26 - 27. august 2006.

Klik på fotos for stort billede.