Julefrokosten 2014

Carslund kan anbefales. Gode råvarer og fin betjenning i den dyre ende - men dejligt. Beliggenhed - beliggenhed - beliggenhed - lige et stenkast fra jernbanen, der fragtede os hele vejen hjem i god behold.

Hele banden - uden Knud, der tager billedet. Fra venstre: Heinrich, Ole, Jørgen, Søren og Aksel - fortsættes - på næste billede.

Så fik vi Regnemanden Tonny med til højre og Knud til venstre. Billedet er taget efter den 1. flaske Linieakvavit, men før den 2. flaske Linieakvavit.

Som altid har vi vores skytsengel med os. Galionsfiguren Marie Antoinette. En smuk skude, der under Napoleon fandt på denne hårmode, som en hyldest til et handelsskib, der ankom sent og som ellers var anset som tabt. Nøjagtigt lige som Rotaranerne!

Julefrokosten 2014 blev i år arrangeret af Heinrich på Carlslund i Fruens Bøge i Odense. Stedet, hvor vi indtog frokosten til Bent´s og Knud´s 60-års fødselsdag for nogle år siden.

Følgende deltog: Regnemanden Tonny, Aksel, Søren, Jørgen, Ole Hovmester, Knud og Heinrich. Alle ankom i god ro og orden - men det varede ikke længe, for den 7-retters julemenu blev noget våd. Vi takker Søren for den ekstra flaske Linieakvavit og vi fandt på at købe én til foruden indtil flere fadbamser af Løkke-størrelsen.
P.g.a. korsslutninger i stelforbindelsen blev kassebeholdningen afstemt og godkendt med uldne kanter til den gode side.
I hvert fald vil jeg påstå, at alle (én eftersender på konto 3409-16530948) har indbetalt årsgebyret på kr. 150,- således, at garantibeløbet på kr. 1578,- er intakt og at årsgebyret til hjemmesiden på kr. 811,- for 2015 samtidigt er  betalt. Så kan vist ingen klage.
Julefrokosten i år var rimeligt animeret og som selvbestaltet formand, følte jeg det rigtigt at spørge: "Er det dét I vil?" Eller vi I opleve noget også? Da halvdelen vil opleve og den anden halvdel vil undersøge flaskernes inderside til julefrokosten - blev det sådan. Så henlægger vi investigeringen til andre lejligheder! Tak til jer allesammen og en særlig tak til Søren og Lisbet, der i år lagde hus til vores udflugt til Læsø. Dén tur gemmer vi ved hjertet! Kære venner!: Vi synkroniserer urene og skåler med hinanden kl. 24:00 Nytårsaften! På gensyn til næste år, hvor vi alle håber, at Per igen er på benene efter sit uheld. Der er varme hilsener begge veje!