Julefrokosten 2015

Julefrokosten blev i 2015 afholdt i Nyborg Marineforening. En velorganiseret marineforening med over 350 medlemmer, hvoraf mindst 85% af medlemmerne har været ved Den Danske Flåde.

Nyborg Marineforening er et fantastisk sted med en helt vidunderlig maritim atmosfære. Dertil eget køkken og egen bager. Virkeligt velorganiseret. Vi havde inviteret formanden Kurt Verner og næstformand Ebbe Rasmussen med til bords. Vi var mødt talstærkt op. Fra Venstre Heinrich, Knud, Søren, Kurt, Henrik, Per, Aksel og Ebbe. Desværre var Ole og Jørgen forhindret i fremmøde p.g.a. sygdom. Erik og Regnemanden blev forhindret af andre årsager. Kurt Verner fortalte om foreningens mere end 100 års virke og bagefter var der det store tag-selv-bord med øl og snaps ad libitum. Lige netop Rotaranerne´s livret.

Her formand Kurt Verner. Foto lånt fra medlemsbladet. Kurt Verner berettede om foreningens virke igennem mere end 100 år. Foreningen er ejer af bygningen på Nyborg Havn og indretningen er maritim med mange flotte messinginstrumenter o.l. samt andre maritime effekter fra et langt virke.

Den søde dame fra Gl. Estrup Slot, der bærer et skib i sin frisure til ære for et fransk handelsskib, der i Napoleonstidens Frankrig dukkede op og som ellers var anset som tabt. Hun er således en slags galionsfigur, idet vi ellers ikke viser fotos af kvinder. P.g. a. frisuren har vi gjort en undtagelse.

Julefrokosten 2015 blev afholdt i Nyborg Marineforening.
Vi var mødt talstærkt op til trods for nogen sygdom og uforudsete begivenheder.

Ud over Rotaranerne deltog formand for foreningen Kurt Verner og næstformand Ebbe Rasmussen.

Klik på diasshow og store fotos. Herved kommer der undertekster med på billederne.

En vellykket julefrokost i charmerende maritime omgivelser. Dertil et dejligt ta´-selv-bord med øl og snaps ad libitum. Lige netop vores ynglingsret.

Mødet forløb i god orden. Der blev samlet ind til hjemmesidens drift for 2016, idet medlemmerne hver betalte kr. 150. Ialt kr. 900. Se nærmere om hjemmesidens drift lidt senere.